Nieuwsbrief aanmelding

Wat staat er in de nieuwsbrief?

In de nieuwsbrieven vertellen we over onze activiteiten, onze gesprekken met de ambtenaren en natuurlijk over de adviezen die we hebben gegeven. Daarnaast tref je de agenda aan van onze bijeenkomsten. Hebben we nog meer interessante feiten en weetjes, dan vertellen we die ook. Al kan je die het beste bekijken via onze socials. Daar plaatsen we veel vaker iets. Helemaal rechtsboven of helemaal rechtsonder aan deze pagina tref je de icoontjes aan die naar onze socials verwijzen.

Bekijk het overzicht van onze nieuwsbrieven om een indruk te krijgen.

Wat doen we met je gegevens?

Natuurlijk in eerste instantie om je 4-6 keer per jaar onze nieuwsbrief toe te sturen. Daarnaast willen we heel af en toe je wat gerichtere informatie toesturen (misschien maar 1x per jaar). Daarom vragen we je wat meer informatie dan alleen je mailadres.

Wmo, Wias, Jeugd, Btb, particulier, professional en ervaringsdeskundige

Als je dit veld invult, dan weten we waar we je in kunnen delen. Ben je specifiek geïnteresseerd in de Wmo? Of juist meer in Jeugd gerelateerde onderwerpen?

Zoals je ziet vermelden we hier in ieder geval onze KennisKringen en Werkgroep. Daarnaast zijn we ook geïnteresseerd of je gewoon geïnteresseerd bent in het sociale domein (particulier), of dat je vanuit een professionele achtergrond geïnteresseerd bent (professional). Maar het is ook heel goed mogelijk dat je ervaring hebt met het sociale domein en vanuit dat oogpunt geïnteresseerd bent (ervaringsdeskundige). Je mag hier meerdere kenmerken invoeren. Scheid ze door middel van een komma en spatie.

Interessegebied/achtergrond

Voor onze adviezen maken we gebruik van onze achterban. Wie weet ergens wat van af? Wie heeft er actuele ervaringen mee? Of je nu een professional bent, of ervaringsdeskundige, we horen graag je mening. Als je in dit vak je interessegebied invult (het mogen natuurlijk meerdere zijn gescheiden door een komma en spatie), dan kunnen we contact met je opnemen als er iets speelt op dat vlak. We horen dan graag wat je te vertellen hebt. Dat kan natuurlijk altijd anoniem. Jouw gegevens geven we nooit door zonder jouw toestemming.

Mogelijke interessegebieden zijn: mantelzorg, huishoudelijke hulp, vervoer, toegankelijkheid openbare ruimte, leerlingenvervoer, armoede, schulden, noem maar op.

Professional via organisatie

Als professional loop je weer tegen heel andere zaken aan binnen het sociaal domein. Of in ieder geval met de blik van iemand die beroepsmatig met het onderwerp bezig is. Ook dan loop je af en toe tegen ondoordringbare gemeentemuren aan. Wij horen dat graag. Daarom willen we ook een goed contact onderhouden met de (honderden) organisaties in de gemeente Oss. Via deze mailinglijst van onze nieuwsbrief kunnen we je ook op de hoogte houden als er iets speelt wat voor jullie organisatie belangrijk zou kunnen zijn. Het zou dan ook fijn zijn als je behalve de naam van je organisatie ook bij het vakje Interessegebied/achtergrond aan wilt geven wat de speerpunten zijn van jullie organisatie.

Regio en Woonplaats

Wij zijn de Adviesraad Sociaal Domein Oss. Dus opereren voornamelijk in de gemeente Oss. Maar een aantal onderwerpen zijn gemeente overschrijdend. Denk alleen al aan de jeugdzorg. Vandaar dat we hier nieuwsgierig naar zijn.