Samenstelling Dagelijks Bestuur

Het Dagelijks Bestuur (DB) van de Stichting Adviesraad Sociaal Domein bestaat uit:

Voorzitter Jaap Kool

Ik ben 40 jaar geleden in Oss komen wonen en begon er te werken als huisarts. Nu ben ik er al ruim 30 jaar psychiater. Zo raakte ik sociaal betrokken bij de Ossenaren en hun sociale omstandigheden. Als voorzitter van de Adviesraad Sociaal Domein wil ik de eenheid in onze organisatie bevorderen en het contact met de burger verbeteren. Ik hoop dat ik vanuit die rol kan opkomen voor de Ossenaren in kwetsbare posities, want ik vind dat we als ASD daarin van grote waarde kunnen zijn.

Ik ben via het volgende mailadres bereikbaar:

jaap.kool@asd-oss.nl

Penningmeester, secretaris Peter Moors

Tot mijn pensioen ben ik altijd werkzaam geweest in het bedrijfsleven in diverse financiële functies. Daarna heb ik als zelfstandige diverse bedrijven geadviseerd en geholpen hoofdzakelijk op financieel gebied. Omdat ik me maatschappelijk wilde inzetten heb ik gezocht naar iets wat bij me past. Toen ik werd geattendeerd op een functie binnen de ASD heb ik niet lang nagedacht om me hiervoor in te zetten.

Ik ben via het volgende mailadres bereikbaar:

peter.moors@asd-oss.nl

Marianne Dreese - van Leth. Vice voorzitter van de ASD

Vicevoorzitter: Marianne Dreese

Mijn naam is Marianne Dreese-van Leth en ik ben geboren en getogen in Nijmegen. In 1973 hebben mijn man en ik een huis in Berghem gekocht. Er is geen betere manier om een nieuwe woonomgeving en de inwoners te leren kennen dan door je te storten in het verenigingsleven. Via diverse besturen ben ik lid geworden van de Dorpsraad Berghem en heb die functie gedurende een periode van dertien jaar met veel plezier bekleed. Veel contacten opgebouwd, in goede samenwerking met diverse ambtenaren van de gemeente Oss. Als vicevoorzitter bij het Dagelijks Bestuur van de ASD Oss hoop ik met net zoveel enthousiasme iets te betekenen voor de inwoners van Oss. Leefbaarheid staat hoog bij mij in het vaandel.

Ik ben via het volgende mailadres bereikbaar:

marianne.dreese@asd-oss.nl

Ondersteuning

De ASD wordt ondersteund door Angela Thole (secretariaat) en Irma Heisterkamp (communicatie).